Iggyfest: benefietconcert voor zoon van zanger Putrefied Corpse

Er is al 9.100 euro van de beoogde 10.000 opgehaald voor Iggy van Toorn, maar meer is altijd beter en daarom komt er een benefietavond: Iggyfest!

Op 30 november spelen zeven bands kosteloos in Metropool in Enschede, met naast natuurlijk Putrefied Corpse zelf Massive Assault, Fumes of Decay, Mouflon, Gizah, Infantry en headliner Izegrim. Daarnaast is er een kraam met de nodige collectors items en ook de opbrengst hiervan gaat naar Iggy en zijn familie. Kaartjes voor Iggyfest kosten 12 euro.

Link:

Iggyfest Facebookevenement

[09-10-2019]:

Zware tijden voor Putrefied Corpse-zanger Björn van Toorn. In plaats van overal en ergens de prima debuutplaat Left to Rot te spelen, heeft de grunter ernstige zorgen over zijn zoon Iggy. Het jochie moet na complicaties bij een eerdere operatie mogelijk opnieuw een hersenoperatie ondergaan in Rotterdam. En dat terwijl de band Enschede als thuisbasis heeft. Niet alle extra kosten worden vergoed door de verzekering, waardoor een fondsenwerving is opgezet zodat pa en ma Van Toorn Iggy in Rotterdam kunnen ondersteunen. Het doel is 10.000 euro op te halen.

Iedere bijdrage is welkom.

Link:

Putrefied Corpse Facebook