Graspop weersverwachting

[b]Graspop weersverwachting[/b]

Voor de festivalgangers ook dit jaar weer de enige echte Zwaremetalen weersverwachting©!

Vrijdag ziet er tamelijk relaxed uit, buiten de pis van je buurman zal er weinig neerslag op je tentdoekje komen, en aangezien er een hogedrukgebied vanaf de oceaan onze kant op komt wordt het allemaal wat beter dan het takkeweer wat we de laatste dagen gehad hebben. De wind is stukken minder, zo’n beetje windkracht 2 a 3 afhankelijk van de spelende band. Er zal nog wel de onnodige bewolking rondhangen, maar de gothjes moeten vrijdag oppassen dat ze niet in de toch aanwezige zon terechtkomen. Qua temperatuur zal het zo rond de 17 à 18 graden uitkomen.

Zaterdag over dag wordt het een lekker zonnig dagje waar je met die 20 a 21 graden best een paar biertjes nodig hebt om je vadsige lichaam enigszins te koelen. Voor de hippies die vies van bier zijn gooien we er ’s avonds laat/’s nachts een lekker regenbuitje tegenaan. De zuidzuidwestenwind is waarschijnlijk niet genoeg om de overdadige deo-luchten van de personen die zich niet wensen te wassen (a.k.a. hippies) snel weg te blazen, dus geef die jongens een boompje, kunnen ze daar lekker mee knuffelen.

Zondag begint dus in ieder geval lekker bewolkt, kut voor de blekkies, kunnen ze niet in maanlicht door het bos rennen. Ook kan er de hele zondag af en toe een spatje regen vallen. Wel wordt het zondag weer een lekkere 20-22 graden. Ook is de wind hier nog hetzelfde als zaterdag, boeie dat je tent niet stevig staat.

Mocht dit niet kloppen achteraf, vette pech ..