Ghost: nieuw hoofdstuk, nieuw nummer, nieuwe release

De avonturen van Cardinal Copia, Papa Nihil en Sister Imperator gaan verder met Chapter 8, waarin een nieuw nummer van de band en een nieuwe release worden geïntroduceerd. Kiss the Go-Goat!

[13-06-2019]:

Hee kijk nou, een nieuw deel van de avonturen van Cardinal Corpia, Papa Nihil en Sister Imperator:

[22-01-2019]:

Cardinal Copia is al niet meer weg te denken als zanger van Ghost en binnenkort doet hij met zijn Nameless Ghouls AFAS Live (5 februari) en Lotto Arena (6 februari aan). Ondertussen wordt door middel van korte filmpjes nog steeds zijn verhaal, dat van Papa Nihil en Sister Imperator vertelt:

[10-4-2018]

Occulte rockgroep Ghost heeft bekendgemaakt wie de nieuwe voorman van de band wordt, dat gebeurde zoals gebruikelijk in video’s. Na de era’s van Papa Emeritus I, II en III, wordt de bloedlijn nu onderbroken en neemt Cardinal Copia plaats achter de microfoon.

Met Cardinal Copia start Ghost 5 mei een nieuwe tour in de Verenigde Staten. 6 april was er al een optreden met Cardinal Copia op een besloten evenement in Chicago:

Papa Emeritus III nam ongewild afscheid tijdens het laatste concert van Ghost vorig jaar, op 30 september in het Zweedse Gothenburg:

Link:

Ghost Facebook