Elke woensdag op KINK Distortion: Teloorgang

Teloorgang, het radioprogramma van Zware Metalen, is voortaan elke woensdag te horen op KINK Distortion: het themakanaal van radiostation KINK. De eerste uitzending is vanavond al van 16:00 tot 17:00 uur. 

In de eerste aflevering knallen dj’s Pim en Remco er gelijk goed in en blikken ze terug op nummers van albums die de laatste jaren de Zware Metalen Jaarlijst hebben gehaald. Daarom schieten ze van Wiegedood via Judas Priest door naar My Dying Bride. Luister dus naar de eerste keer Teloorgang op KINK Distortion!

Elke aflevering van Teloorgang wordt een week later herhaald waardoor we één nieuwe uitzending per twee weken hebben. De uitzendingen zijn opgebouwd volgens een bepaald thema of zitten vol met recente muziek.

Op KINK Distortion hoor je 24 uur per dag de beste metal, hardcore en metalcore op de volgende manieren:

Je kunt KINK Distortion ook luisteren via deze rechtstreekse links in je player naar keuze (deze streams mogen vrij gebruikt worden, zolang dat niet voor commerciële doeleinden wordt gedaan dus gebruik ze ook gerust om KINK aan te melden bij services of apps waarin je ons nog niet kunt vinden):

Link: