Blast From The Past overgeheveld naar 2021

Wie nog hoop koesterde om dit najaar naar Blast From The Past te gaan, is eraan voor de moeite. Net als bij  zoveel andere festivals het geval is, wordt het evenement verplaatst naar volgend jaar. Op zaterdag 11 december 2021 kunnen we wederom in Kuurne terecht. De line-up – met blikvangers als Sortilège, Acid en Cyclone – blijft vooralsnog behouden.

 

[25-08-2020]

Driewerf hoera, de line-up voor de aanstaande editie van Blast From The Past is compleet ingevuld! Het Parijse heavymetalinstituut Sortilège, sinds 2018 opnieuw bij elkaar, mag op zaterdag 12 december het indoorfestival afsluiten. Tokyo Blade uit Engeland, de Duitsers van Blizzen en het van eigen bodem afkomstige Bütcher nemen de enige nog ontbrekende plaatsen voor hun rekening.

Als gevolg van de coronapandemie verloopt de voorverkoop gefaseerd. De eerste vierhonderd toegangsbewijzen passeerden in sneltempo over de toonbank. Wanneer (en of) er nieuwe kaarten beschikbaar worden gesteld, verneemt u via de sociale media.

 

[03-05-2020]

De nieuwste toevoeging aan de line-up van Blast From The Past 2020 komt uit Zuid-Europa. De Romeinen van Vultures Vengeance staan op zaterdag 12 december op het podium in Kuurne. De Italiaanse heavymetalgroep vervoegt de eerder reeds bevestigde bands Cyclone, Acid en Witchfynde. Meer namen worden in de nabije toekomst verwacht.

 

[23-03-2020]

Wie dit najaar voor Blast From The Past naar Kuurne afzakt, kan er getuige zijn van niet één maar twee reünieoptredens. In navolging van Acid, bevestigt nu ook het legendarische Cyclone de komst naar het indoorfestival. Afspraak op zaterdag 12 december te Kubox.

 

[08-03-2020]

De eerste namen voor Blast From The Past 2020 zijn een feit. Zowel het legendarische Acid als de Britse heavymetalgroep Witchfynde bevestigen alvast de komst naar het indoorfestival. Afspraak op zaterdag 12 december in Kubox, Kuurne.

Lees ook ons verslag van Blast From The Past 2019.

Links: