Baroeg Open Air 2018 NIET MEER in gevaar!

Jullie hebben het voor elkaar gekregen: Baroeg Open Air 2018 gaat door! De benodigde vijftienduizend euro zijn zojuist binnengehaald. Iedere euro die nu nog gedoneerd wordt, gaat naar het budget voor het boeken van bands. Verwacht binnenkort de eerste aankondigingen! Doneren kan tot en met 6 juni, en een interview met Baroegdirecteur Leon van Rijnsbergen lees je hier.

[17-05-2018]

De Nederlandse metalscene heeft gewezen dat de aanwezigheid van Baroeg Open Air gewaardeerd wordt. Binnen een week heeft de crowdfundactie van de organisatie de helft van de benodigde € 15.000,- opgehaald. Directeur Leon van Rijsbergen laat weten dat de Baroeg alles op alles zal zetten op op zaterdag 15 september een nieuwe editie van het kosteloze festival af te leveren. Zo ver is het echter nog niet, aangezien er nog een tekort van € 7.000,- opgevuld moet worden. Doneren kan nog steeds!

[09-05-2018]

Het gratis toegankelijke festival Baroeg Open Air moet dit jaar op 15 september plaatsvinden. Maar of het jaarlijkse gratis feestje voor de alternatieve muziek in het Rotterdamse Zuiderpark ook doorgaat, is hoogst onzeker.

Om het festival in de huidige vorm door te kunnen laten gaan is  € 15.000,- nodig. De kostbare editie van vorig jaar, de continu stijgende kosten en afnemende fondsen zorgen voor een tekort. Daarom is er een crowdfundingsactie opgezet, zodat we 15 september gewoon kunnen genieten van harde alternatieve muziek en de geweldige BOA-sfeer.

Links: