Antwerp Metal Fest 2019 heeft line-up af

Lees ook ons verslag van Antwerp Metal Fest 2018: zaterdag en zondag!

De organisatie van Antwerp Metal Fest heeft aan twee aankondigingen genoeg om de gehele line-up te verklappen. Publiekstrekker At The Gates was al aangekondigd, nieuw toegevoegd zijn nu Kadavar, Krisiun, Deserted Fear, Insanity Alert, For I Am King, Hurican, Fatal Move, Throatsnapper, Harmed, Hudic, Mästürbätör, Breakfast At Midnight en Abacination. De vroege vogelkaartjes zijn bijna op en gaan over de digitale toonbank voor 32.21 euro. Het complete affiche ziet er zo uit:

[07-02-2019]

Aan het eind van 2018 werd bekend dat Antwerp Metal Fest een nieuwe datum en locatie had. Op het binnenplein van het Fort van Merksem (dichtbij de originele locatie in het Bouckenborgh Park van Antwerpen) zal tijdens het Hemelvaartsweekend weer een gezellig festival gedraaid worden. Vandaag zijn de eerste reeks bands voor het evenement aangekondigd, waartussen zowel een hoop metal (At The Gates, Butcher, Furia, Fractured Insanity) als hardcore (BillyBio, Knocked Loose, Cruel Hand) zit. Momenteel gaan de vroege vogelkaartjes over de digitale toonbank voor 32.21 euro. Op de flyer vind je de huidige stand van zaken wat betreft de line-up, al zullen uiteraard nog meer bands bevestigd worden in de komende maanden:

[19-12-2018]

De zevende editie van het tweedaagse Antwerp Metal Fest zal plaatsvinden aan het begin van het Hemelvaartsweekend op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019. Dit is ongeveer een maand eerder dan voorgaande edities. Daarnaast verlaat het festival het Bouckenborgh park, omdat een nieuw parkdecreet het festival onmogelijk maakt. De organisatie heeft dus moeten zoeken naar een nieuwe locatie en heeft die gevonden in het binnenplein van het Fort van Merksem. In de volgende video krijg je hier alvast een voorproefje van.

 

Links: