Ancient Rites tekent bij Seasons of Mist

Ancient Rites tekent bij Seasons of Mist

Ancient Rites is erg blij dat ze aan kunnen kondigen dat ze getekend hebben voor een nieuw platenlabel. Het is Seasons of Mist geworden, een label dat ook bekende bands zoals Mayhem, Rotting Christ en Arcturus onder contract heeft.

Ancient Rites is ondertussen naar de Spacelap Recording Studio in Duitsland getogen en is de opnames gestart voor een nieuw album, dat voor de zomer in 2006 moet gaan uitkomen. Inmiddels staan de drums en bassen er al op en is men nu bezig met de gitaren. Dat alles onder de bezielende leiding van producers Oliver Philipps en Christiaan Moos.

Sinds de terugkeer van twee oud-leden is de band nu een zevental. Onderhandelingen zijn nu gaande voor een uitgebreide tour door Europa en Engeland, om de release van het nieuwe album te ondersteunen.Inmiddels zijn er twee data bekend en er zullen er nog velen volgen (29 april, Londen (UK), 6 mei, Krefeld(Dui).

Dit nieuws komt uit de nieuwsbrief van het Ancient Rites management. Verdere informatie is te vinden op onderstaande websites.