Allöchtöön, Growing Horns & Sons Of A Wanted Man tegen racisme

Hoera! Ook in België worden de coronaregels losgelaten. Dat betekent dat we eindelijk terug naar optredens kunnen. Voor mensen uit de streek van Gent (Oost-Vlaanderen) kunnen we alvast het volgende optreden aanraden. In het kader van de internationale dag tegen racisme plaatste Ruggengraat namelijk drie leuke bands op de affiche in Gentbrugge. Het hernieuwde, verhuisde Asgaard kende wat pech met de doortocht van corona, maar lijkt nu klaar te zijn voor een geslaagde doorstart op de nieuwe locatie.

Punk/hardcoreband Allöchtöön zal de avond in gang trappen, gevolgd door sludgeband Growing Horns. Afsluiter van de avond is het Limburgse Sons Of A Wanted Man. Deze post-black band wil ik al aan het werk zien sinds ik diens plaat Kenoma recenseerde twee jaar geleden. Die verdomde corona stak er steeds een stokje voor. Ik krijg nu die kans en jullie dus ook. Hopelijk tot dan en daar! Zaterdag, 12 maart. Deuren openen om 19 uur.

edit: Het event is afgelast omdat verschillende bandleden (van verschillende bands dus) positief hebben getest op corona. Ja, luidop zuchten is toegelaten. Ooit raken we van dat smerig virus af hoor.

Links: