Een eerste Machtige Miracle Metal Meeting in de Brielpoort, Deinze

Een eerste Miracle Metal Meeting in Deinze. En of ze het er geweten hebben. Een 100% puur Belgische line-up en buiten een technisch probleem met de bierinstallatie een voltreffer. Dat belooft wat voor de komende edities. Een mooie line up met Bark, Off The Cross, King Hiss, Fleddy Melculy en Channel Zero. Allen komen ze afgezakt naar de zaal aan de Leie waar in vervlogen tijden AC/DC, Scorpions en Manowar ook op bezoek kwamen. Tijd voor een revival dus! Fotograaf Iwein Roelens is er met veel plezier bij om dit vette feestje op beeld vast te leggen.

Bark bijt met plezier de kop eraf. En dat mag je letterlijk en figuurlijk nemen. Nog niet veel volk in de zaal, maar aan het energieniveau van de heren zal het zeker en vast niet liggen.

(Bark)

Iedereen wakker dus en tijd voor het mooie geluid van Off The Cross. Laat deze mannen zeker niet links liggen wanneer je ze kan gaan bekijken. Zo een typische band waarvan je later kan zeggen dat je ze vroeger nog gezien hebt toen ze kleiner waren…

(Off The Cross)

Een totaal ander geluid bij de mannen van King Hiss. Mannen met heel veel zin om er op hun beurt ferm ‘de beuk’ erin te zetten. Intussen komt de zaal ook al goed op stoom, is er een probleem met de bierinstallatie, maar niets wat de pret kan bederven. Zeker niet wanneer ene Fleddy al even komt meezingen.

(King Hiss)

Daarna tijd voor Fleddy ‘Ik Ben Kwaad’ Melculy. Die het feest echt doet ontploffen. Feestje in uw huisje? Feestje in de Brielpoort, ja!

(Fleddy Melculy)

En of het feestje voorbij vliegt, intussen heeft iedereen al terug voldoende fris bier. De belofte door de sympathieke organisator Kristof dat er volgend jaar zeker en vast genoeg Fris Gerstvocht én een Bankcontact aanwezig zal zijn wordt goed onthaald. Laat die volgende editie maar komen. En Channel Zero moet dan nog zijn duivels ontbinden.

(Channel Zero)

Foto’s:

Iwein Roelens – FotoIwein

Datum en locatie:

09 juni 2019, Brielpoort, Deinze

Link:

Brielpoort