Ravager – Thrashletics

Dames en heren, welkom op de eerste editie van de Thrashletics! Dit evenement wordt georganiseerd door het Duitse Ravager. Thrashlectics bestaat uit drie onderdelen, namelijk: meebrullen, moshen en natuurlijk headbangen. Laten we snel naar de pit gaan om te kijken hoe de deelnemers het ervan af gaan brengen.

We openen deze editie voorzichtig met wat rek- en strek oefeningen in de vorm van Descending Dawn en dan gaan we snel door naar Mindblender. Daar gaan de heren snel uit de startblokken. Toch blijven ze wat achter op overige deelnemers, zoals Megadeth. Ravager probeert dat te compenseren door meer kracht en energie in zijn race te gebruiken, maar blijft achterliggen op de rest van het parcours. Ook op andere onderdelen blijkt onze deelnemer een hoop geschreeuw ten tonele te brengen, maar uiteindelijk vallen de daden toch tegen.

Op het onderdeel meebrullen scoort Ravager erg slecht. Dit komt vooral omdat de band zelf teveel schreeuwt. Het onderdeel moshen gaat onze deelnemer een stuk beter af, maar weet nooit de vorm te bereiken die deelnemers zoals Exodus of Testament wel bereiken. Als laatste dan het onderdeel headbangen. Ook hier valt Ravager nét buiten de boot. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat Ravager tijdens deze Thrashletics niet in de prijzen valt. We hebben te veel andere deelnemers gezien die simpelweg beter waren op alle onderdelen.

Score:

65/100

Label:

Pure Steel Records, 2019

Tracklisting:

 1. Descending Dawn
 2. Mindblender
 3. Thrashletics (Out Of Hell)
 4. Society Of Blunted State
 5. Dysphoria
 6. Slaughter Of Innocents
 7. Pit Stop… Don’t Stop In The Pit!
 8. Kill For Nothing
 9. Dead Future

Line-up:

 • Philip Herbst – Zang
 • Marcel Lehr – Gitaar
 • Dario Rosenberg – Gitaar
 • Justus Mahler – Basgitaar
 • André Sawade – Drums

Links: