Necroexophilia – Intergalactic Armageddon

Soms vraagt een mens zich af hoe het zou voelen als men een extreem krachtige stofzuiger op je neus zou gespen en daarmee je hele binnen- en buitenbekleding eens van je gebeente zou zuigen. Deze twee frêle ventjes benaderen het aardig met hun tweede album zwabberige aliengrind. In tegenstelling tot de eersteling mét echte drums.

Die drums bestaan uit een snaredrum als een tinnen pijp en cymbalen die als glasbommen exploderen. Samen met de andere percussie-onderdelen temporiseren die de brute slamriffs, supersonische wervelstormen en huidverscheurende slagijzers, die uit een loodsmeltende gitaarsound met vergruizende nagalm gesmeed worden. Hoor maar eens hoe die sound naboort in de arduinen inslagkraters van Imploding Sphere Of Mass Deformation. Waar veel andere slammosauriërs hun gesteentes alleen maar laten neerploffen, toont Necroexophilia in onder meer Erupting Seas Of Noxious Plasma dat je daarmee ook snoeihard aan de molestatiemolen kan hangen. In Hyperspace Homicide zeven de heren dan weer een tornado van flinterdunne partikels door je heen.

Gedurende al die voorgaande handelingen zingt een levende afvoerpijp alsof hij een functionerende cirkelzaag naar buiten werkt. Hij brengt daarvoor kwakende kikvorsgeluiden en knorrende pogingen om zijn ruggengraat fijn te maken met zijn strottenhoofd voort. Bij gelegenheid gaan de gepantserde suctievocalen zo snel dat ze elkaar lijken op te vreten. Afgezien van de overbodige hoempapolka’s, is dit slammende goregrind zoals het moet zijn: ziek, zwaar en zo ziedend dat je zenuwen ervan gaan zwellen. Hoe zou dat eigenlijk voelen?

Score:

84/100

Label:

CDN Records, 2018

Tracklisting:

 1. Multiverse Demolishment
 2. Amongst The Cosmic Carnage
 3. Intergalactic Armageddon
 4. Imploding Sphere Of Mass Deformation
 5. Hyperspace Homicide
 6. Interstellar Universal Overpopulation
 7. Abysmal Empyreal Upheaval
 8. Ebullism Asphyxiation
 9. Erupting Seas Of Noxious Plasma
 10. Quantum Catastrophe

Line-up:

 • Tommy Rouse – Vocalen
 • Justin McNeil – Drums, Gitaren

Links: