Deze Moeders Neuken Gratis – Swingers

Deze Moeders Neuken Gratis is een pornopunkband uit Arnhem. Ik heb geen idee hoeveel platen de band al heeft uitgebracht. Het boeit me deze keer ook bijzonder weinig. Het zullen er niet veel zijn. Bij Zware Metalen kwam de band nog nooit voorbij dus dit is de ontmaagding.

Ik geef grif toe dat ik hapte om de clickbait. Want zeg nou zelf: klikt u niet wanneer gratis neukende moeders worden beloofd? Tuurlijk klikt u ook. En u weet net zo goed als ik dat het daarna altijd tegenvalt. In het slechtste geval heb je een computervirus te pakken.

Swingers is ook zo’n plaat. Je klikt nietsvermoedend op een geile bandnaam en voor je het weet word je ondergekotst en ondergescheten door de meest middelmatige punkband die Arnhem rijk is. Als een shagrokende moeder kreunt de ‘laagbegaafde’ vocalist zich door de setlist heen. Hij verneukt zijn zeer debiele stem volledig. En waartoe? De ongeorganiseerde muzikale dronkemansrit die deze band speelt is het echt niet waard. Spaar je stem en wellicht kan je nog ergens bij zo’n 0906-lijn aan de gang met je seksuele obsessie. Hij hijgt en kreunt zo onnodig hard dat je het stootwerk van de drummer en het snaartrekwerk van de gitarist bijna niet kan volgen. En als je het dan wel kan volgen blijkt dat de band weinig kaas heeft gegeten van nummers schrijven met logische akkoordenprogressies. Swingers is bijvoorbeeld zo’n nummer waarbij volledig willekeurige akkoorden lijken te worden aangeslagen. Ja, het klinkt alsnog redelijk vet, maar dat komt gewoon omdat power chords altijd tof klinken. Het is van het niveau Altijd is Kortjakje Ziek.

Swingers is totale rommelpunk zonder lijn of talent. Het is De Raggende Mannen, maar dan slechter. Het is waarschijnlijk net zo ruk als Deze Moeders Neuken Gratis heeft beoogd. Nog iets matiger dan iets als Waarom Niet?. In het beste geval krijg je een glimlach van onzin als “Ik heb zin om iemand in z’n ballen te trappen”. In het slechtste en meest aannemelijke geval werp je deze schijf verre van je. Ik heb de plaat helemaal geluisterd, maar let op: alleen omdat ik een professional ben. Doe dit thuis niet zomaar na! De releaseshow was op 24 november in Willemeen. De plek voor beruchte “milfhunters” dus. Het echte cijfer haalt de voldoende niet, maar een score van 69 lijkt mij de meest passende.

Score:

69/100

Label:

Eigen beheer, 2023

Tracklisting:

 1. Sexpop Te Huur
 2. Lul
 3. Sissy’s Meer Dan Welkom
 4. Tender Dating
 5. Swingers
 6. Geil Pijpsletje
 7. Fuckbuddy
 8. Ballbusting
 9. Maaike’s Lieve Voeten
 10. Nepprofiel

Line-up:

 • ?

Links: