Born To Murder The World – The Infinite Mirror Of Millenial Narcissism

Lang leve incest! Mick Kenney van Anaal Nathrakh, Duncan Wilkins van Fukpig en good old Shane Embury van Napalm Death hebben geneukt en dit is de blackgrindbastaard die dat gebaard heeft. Het verwekken duurde wellicht even lang als het beluisteren: je hoeft er slechts een kwartiertje voor vrij te maken.

Analer kan een Nathrakh bijna niet zijn. De kalkontginnende haviksgillen en de gruntroest knetteren van de distortie in een pandemonische grindcatharsis. Zuurspuwende maalderijen en infernale duisterstormen rijten de Britten door de gehaktmolen der verdoemenis. En het is hun A-materiaal hoor, gewiekste snaarsmelterijen verwoesten alle gemakzucht en blijven toch grinden als een tektonische plaat in Sulawesi. Dus nee, dit zijn geen restjes van de moeder- en vaderbands, dit mag je er gewoon naast zetten.

Born To Murder The World klinkt precies zoals de som van zijn delen laat vermoeden. Een nieuwe gitzwart juweel aan de Britse grindkroon, die met zulke supergenen nog tot grootse sonische oorlogsvoering in staat mag geacht worden. Alleen is het maar de vraag wat de heren hier nu mee van plan zijn en hoe lang ze de band zullen laten leven.

Score:

88/100

Label:

Extrinsic Recordings, 2018

Tracklisting:

 1. When The Heart Is Violated (The Universe Remembers)
 2. Brutality Alchemist
 3. Genesis Misconception
 4. The Virus Is Within Us All
 5. As He Creates So He Destroys
 6. Penetrate The Descent
 7. The Death Of Dreams
 8. Poisoning Purity
 9. Negative Plague
 10. Corruption Feeds Deception
 11. Tiyanak
 12. How Barren is Life Without Sin

Line-up:

 • Shane Embury – Basgitaar, Gitaar
 • Mick Kenney – Gitaar, Basgitaar, Programmering
 • Duncan ‘Drunk’ Wilkins  – Vocalen

Links: