De soundtrack van de ’80’s: Master Boot Record in Effenaar

Alsof je naar de soundtrack van de duistere jaren ’80 luistert: zo is het geluid van Master Boot Record misschien nog wel het beste te omschrijven. De unieke mix van metal, elektronische beats en chiptune gaan hand in hand met vintage computers en levert muziek op die complex en gelaagd is, met intrigerende melodieën en indrukwekkende technische vaardigheden. 30 oktober laat Effenaar in Eindhoven zich onderdompelen, Arottenbit sluit ook aan. Zware Metalen geeft kaartjes weg.

Wil je kans maken op kaartjes voor een ongekend muzikaal avontuur? Stuur dan een e-mail naar prijsvraag@zwaremetalen.com met als onderwerp ‘Master’. Deelname sluit 24 oktober om 18:00 uur.

Link:

Effenaar

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagaanbieder (zoals poppodia en platenmaatschappijen).