Nieuwe Triple 7 demo

[b]Nieuwe Triple 7 demo[/b]

Shredhead meldde ons:

Dit weekend verscheen de 3e demo van het limburgse Triple 7 getiteld ‘Pieces of Me’. Tegelijk met het uitkomen van de schijf is een geheel nieuwe website gelanceerd. Een mp3 van het openingsnummer ‘Truth’ is hier compleet te downloaden.

Het 3 nummers tellende schijfje ligt in het verlengde van zijn voorganger ‘Recognition’, maar is een stuk agressiever uitgevaller.

Voor de opnames werd wederom van de Pit Studio (o.a. Morning, Engine of Pain, Stormrider) in het Limburgse Weert gebruik gemaakt.

De demo is voor een paar centen de jouwe en te bestellen via de website of info@triple7.nl

Homepage: http://www.triple7.nl

Nieuwe Triple 7 demo

Nieuwe Triple 7 demo
Shredhead meldde ons via de newssubmit het volgende:

Op 17 mei duikt het Limburgse Triple 7 de PIT studio in Weert in om de drum en gitaren voor haar 3e demo vast te leggen. Zang en bas worden in de Switchcraft studio in Reuver opgenomen. De drie nieuwe nummers: Strangers, I Remember en Truth zullen op de nog titelloze schijf te horen zijn. Deze opvolger van Recognition zal in het verlengde van zijn voorganger liggen maar dan in een hardere uitvoering.

Het artwork en een nieuw websitedesign zullen wederom verzorgd worden door gitarist Dennis. De releasedatum is nog onbekend.

Links: