Wil jij schrijven voor Zware Metalen?

Bij Zware Metalen krijgen wij steeds meer muziek aangeleverd. Het aantal interviewaanvragen neemt ook toe, evenals het aantal te recenseren live concerten en festivals. Bands, labels en agents van over heel de wereld zien in Zware Metalen een goed podium om hun muziek in het voetlicht te krijgen en hebben steeds meer mogelijkheden om tegen lage kosten hun muziek te verspreiden. In Nederland en België wordt Zware Metalen door gebruikers erkend en gewaardeerd als autoriteit op het gebied van de zwaardere muzieksoorten. En ook al telt de uitsluitend uit vrijwilligers bestaande redactie meer schrijvers als ooit, we komen nog steeds schrijvende handen tekort en daardoor is de werkdruk hoog. dat is dan ook de reden dat we nog steeds dringend op zoek zijn naar nieuwe schrijvers.

Tot voor kort konden we met trots roepen dat alles wat op ons gebied bij ons binnen kwam ook besproken werd. En van ieder groot festival in de omgeving werd een zo volledig mogelijk verslag gepubliceerd. Dat kunnen we nu niet meer hard maken ondanks een leuk team van goede, productieve schrijvers en fotografen, die op vrijwillige basis hun bijdrage leveren. Het aanbod is simpelweg te groot.

Dit alles zorgt er voor dat de redactie van Zware Metalen voortdurend op zoek is naar talentvolle nieuwe mensen die ons schrijversteam willen versterken. Met name zoeken wij naar mensen die leuke, goed onderbouwde reviews kunnen schrijven en die daar wat tijd voor kunnen en willen vrij maken. Bij vrijwel alle genres is er plaats voor nieuw bloed. Echter, schrijvers van concert- en festivalverslagen en metalheada9t4vxecqaehibks die interviews af willen nemen worden ook met open armen ontvangen.

Denk jij dat je het in je hebt om te schrijven voor Zware Metalen? Gewoon even mailen. Antwoord gegarandeerd!