Zware Metalen zoekt Facebook- en nieuwsredacteuren!

Zware Metalen groeit en bloeit! Wil jij meehelpen met de verdere groei en bloei maar zie je het niet zitten om reviews en concertverslagen te maken of interviews te doen? Geen probleem! We zoeken ook Facebook- en nieuwsredacteuren!

Facebookredacteur
Voor onze snel groeiende Facebookpagina (26.000 volgers and counting) zoeken we mensen die één of twee per dagen per week vijf à zes berichten willen inplannen. Ervaring is niet nodig, je collega-redacteuren staan klaar om je te helpen. Het is wel fijn als je je weg weet te vinden op Facebook en uiteraard oren aan je hoofd hebt waarmee je regelmatig metal luistert.

Nieuwsredacteur
Een nieuwsredacteur plaatst te pas en te onpas relevante nieuwsberichten uit onze wereld. Het kan dan gaan om de publicatie van nieuwe video’s, album- en concertaankondigingen, komende en vertrekkende bandleden en wat er nog meer langskomt op metalgebied. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van nieuwtjes en het plaatsen van berichten op onze website. Ervaring is niet nodig, een redelijke beheersing van het Nederlands wel. Natuurlijk werk je in een team van redacteuren die graag meehelpen en met je meedenken.

Interesse?
Wil je meehelpen aan het verder uitbouwen van Zware Metalen of heb je andere vragen? Stuur een e-mail! Geef duidelijk ook waar je interesse ligt: Facebookredacteur, nieuwsredacteur of beide.