Win een cd van Frontiers Music!

DEZE PRIJSVRAAG IS AFGELOPEN!

Voor de betere melodieuze hardrock moet je bij Frontiers Music zijn. Zelf horen? Dat kan! Het label heeft een aantal exemplaren van de New Breed Sampler vol. 1 achtergelaten bij Zware Metalen en die geven we nu weg! Verzegeld, zodat je zeker weet dat we de cd niet eerst hebben grijsgedraaid.

Wil jij kans maken op deze cd? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Frontiers’. Deelname sluit 21 oktober om 12:00 uur.

Link:

Frontiers

Voor de prijsvraag geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocatie en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld op onze beveiligde mailserver en na afloop van de prijsvraag permanent verwijderd. Win je een prijsvraag? Dan delen we je naam (en mogelijk e-mailadres en woonplaats) ter verificatie met de betreffende prijsvraagopzetter (zoals poppodia en platenmaatschappijen).