Het nieuwe Zware Metalen!

Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is Zware Metalen 2.0 gearriveerd. Op woensdag 7 September zijn we met onze nieuwe site de lucht in gegaan. Het heeft lang geduurd voor we zover waren, te lang eigenlijk, maar wij denken dat deze nieuwe website de moeite van het wachten meer dan waard was!

Natuurlijk gaan we met enige weemoed afscheid nemen van de oude website, het geesteskind van Paul Hildebrand die alles hier zelf ontwikkeld heeft en Zware Metalen maakte tot wat het nu is. Als stichting hebben wij in de afgelopen jaren een hoop van de taken van Paul over mogen nemen, maar als stichter en webmaster is hij toch een belangrijke rol blijven vervullen in het geheel. Alle nieuwe technologische ontwikkelingen in de afgelopen tijd maakte echter dat de huidige site nog maar net mee kon en in steeds meer opzichten niet meer aan de wensen van gebruikers kon voldoen. Daarom nu een rigoureuze overstap naar een volledig nieuwe website. Dat vergt veel aanpassing, nog veel meer als eerst gedacht werd, en daarom heeft het allemaal veel langer geduurd dan in eerste instantie de bedoeling was.

De nieuwe website brengt voor de redactie veel voordelen mee, maar ook veel veranderingen en we vragen dan ook nu alvast om enig begrip als in den beginne nog sprake is van een wat minder soepel lopende organisatie. We zijn er van overtuigd dat het allemaal mooier, beter, en sneller wordt, maar de omschakeling gaat ook voor de redactie tijd en moeite vergen. Helaas is het wel zo dat we het forum nog even in de oude opzet moeten laten draaien, maar achter de schermen wordt hard gewerkt om ook dit onderdeel van de website ingrijpend te vernieuwen.

Met dank aan alle medewerkers, oud medewerkers en gebruikers van ZwareMetalen.com en de stichting Zware Metalen voor tijd, inbreng en vertrouwen eindigen wij deze aankondiging. Wij hopen veel oude maar ook nieuwe gebruikers te mogen ontmoeten op onze vernieuwde website.