Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Rival Sons in Tilburg!

Bij Zware Metalen zijn we van alle betere muziekmarkten thuis en dus draaien we onze hand niet om voor een prijsvraag rondom Rival Sons: de beste bluesrock band van het moment! 1 augustus staat het gezelschap in 013 in Tilburg. We geven er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit lekkere avondje? Stuur dan  een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Rival Sons’. Deelname sluit 28 juli om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Cough in Haarlem!

Op 2 augustus is het buiten mooi weer, maar overheerst in Patronaat in Haarlem de donkere somberte. Het Amerikaanse doom/sludge gezelschap Cough komt langs, met in hun kielzog de minstens zo treurige vrienden van Sinister Haze. Kortom: vrolijkheid is ver te zoeken. Heerlijk! Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze sombere avond? Stuur dan  een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Cough’. Deelname sluit 29 juli om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Tau Cross in Rotterdam!

Gooi gothic rock, industrial, doom, post-punk, progrock, crust en thrash in een mixer. Wat eruit komt is een heerlijk gerecht met de naam Tau Cross. 5 augustus staan deze heren in Baroeg in Rotterdam, met in het voorprogramma de punky hardrockbands We’rewolves en Indifferent Sun. Zware Metalen geeft twee kaarten weg voor dit lekkere avondje.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit concert? Stuur dan  een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Tau Cross’. Deelname sluit 1 augustus om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie