Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Wolves in the Throne Room in Tilburg!

Alle blekkies verzamelen! 29 november komt Wolves in the Throne Room 013 in Tilburg onveilig maken met een allesverwoestende combi van black metal, doom, dark ambient en folk. De Amerikanen nemen op hun vernietigingstocht het Franse Aluk Tolodo mee, dat al net zo min vrolijk in het leven staat. Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een duister avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Wolves’. Deelname sluit 25 november om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor 25 Years of Rage Against the Machine in Zwolle!

Muzikanten van: De Staat, The Charm The Fury, Fleddy Melculy, Heideroosjes, John Coffey en meer. Het is een heuse Nederlands/Vlaamse all-star cast die 1 december neerstrijkt in het Zwolse Hedon om een eerbetoon te brengen aan de debuutplaat van Rage Against the Machine. Dat wordt een gekkenhuis, kan niet anders. En Zware Metalen geeft er kaartjes voor weg!

Wil jij kans maken op kaartjes voor het leukste verjaardagsfeest ooit? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Rage Hedon’. Deelname sluit 27 november om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Navarone in Hengelo!

Navarone laat 1 december in Metropool in Hengelo horen waarom het zo’n lekkere rockband is én waarom de meesters van Uriah Heep verklaarden waarom de heren hun beste support-act ooit waren. Storksky opent de avond waar Zware Metalen met veel plezier kaartjes voor weggeeft.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een ronkend avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Navarone Metropool’. Deelname sluit 27 november om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor DOOL in Den Haag!

Donkere rock en gothic pop. DOOL gooit er de laatste tijd hoge ogen mee. De band met muzikanten van Elle Bandita en The Devil’s Blood staat volop op de planken en schiet als een komeet uit de startblokken. Op 2 december doet het gezelschap Paard in Den Haag aan, met het ook al niet kinderachtige Wolvennest in het voorprogramma. Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een lekker donker avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘DOOL’. Deelname sluit 27 november om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Into Darkness IV (o.a. Dark Funeral + Ancient) in Leeuwarden!

Een line-up om je bokkepoten bij af te likken: Into Darkness pakt voor de IV-editie in Neushoorn in Leeuwarden ongekend uit. Op 2 december strijken onder meer Dark Funeral, Ancient, Akercocke, Celeste, Wiegedood en Ulsect neer. Dit wordt groots! Zware Metalen geeft er graag twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een dagje duisternis? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Darkness’. Deelname sluit 28 november om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Ancient in Rotterdam!

De donkere Noorse goden van Ancient komen niet vaak langs, dus vinden wij het hier bij Zware Metalen een eer dat we kaartjes weg mogen geven voor de show van de heren in Baroeg in Rotterdam. Met topdrummer Nicholas Barker op de trommels! En wie er meekomt? Infinity. En Asagraum. Gaat dat zien op 3 december!

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit zwarte avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Ancient’. Deelname sluit 29 november om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Crown of Thornz in Hengelo!

De legendarische Heersers van de NYHC komen naar Metropool in Hengelo. Op 4 december zal Crown of Thornz geen steen meer op de andere laten, ondersteund door broeders uit eigen land Landmine Heart en Hard Shoulder. Gekte alom!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een ronkend avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Thornz’. Deelname sluit 30 november om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor X-Mass in Hell (o.a. Six Feet Under) in Bergen op Zoom!

De X-mass in Hell-tour, met deathmetalgrootheid Six Feet Under, doet op 7 december Gebouw-T in Bergen op Zoom aan. Dat wordt een heerlijke avond, want Incite komt mee! En verder sluiten Nucleust, X-Tinxion en Infernal Tenebra aan. Zware Metalen geeft tickets weg voor deze lekkere tour.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit mini-festival? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘X-Mass’. Deelname sluit 3 december om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Green Lizard tribute to Nirvana in Haarlem!

Een ode aan Nirvana, niets meer en niets minder. Daarvoor staat Green Lizard 7 december in de Haarlemse Patronaat. Mét niemand minder dan Silver Surfing Rudeboy (ex-Urban Dance Squad) als één van de zangers! In het voorprogramma: The Gwoof. Met op zang: Silver Surfing Rudeboy! Hallo! Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een héle fraaie avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Nirvana’. Deelname sluit 3 december om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Thurisaz in Hoofddorp!

Thurisaz bestaat 20 jaar en dat vieren de Vlamingen met een exclusief optreden in Duycker in Hoofddorp! Op 9 december laten de heren hun unieke mix van doom, death en black horen. In het voorprogramma: de landgenoten van Dyscordia! Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze unieke avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Thurisaz’. Deelname sluit 27 november om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.