Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Cough in Haarlem!

Op 2 augustus is het buiten mooi weer, maar overheerst in Patronaat in Haarlem de donkere somberte. Het Amerikaanse doom/sludge gezelschap Cough komt langs, met in hun kielzog de minstens zo treurige vrienden van Sinister Haze. Kortom: vrolijkheid is ver te zoeken. Heerlijk! Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze sombere avond? Stuur dan  een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Cough’. Deelname sluit 29 juli om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Tau Cross in Rotterdam!

Gooi gothic rock, industrial, doom, post-punk, progrock, crust en thrash in een mixer. Wat eruit komt is een heerlijk gerecht met de naam Tau Cross. 5 augustus staan deze heren in Baroeg in Rotterdam, met in het voorprogramma de punky hardrockbands We’rewolves en Indifferent Sun. Zware Metalen geeft twee kaarten weg voor dit lekkere avondje.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit concert? Stuur dan  een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Tau Cross’. Deelname sluit 1 augustus om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Death Angel in Rotterdam!

Altijd nog een keer naar Baroeg in Rotterdam willen gaan? Doe dat dan zo snel mogelijk, want het lijkt onmogelijk dat na 6 augustus de ene steen nog boven de andere staat. Death Angel komt dan namelijk langs voor een masterclass thrash. En de heren nemen niet de minste leerlingen mee: Warbringer, Nervosa en X-Tinxion. Zware Metalen geeft twee kaarten weg voor dit headbangspektakel.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een zondagje moshen? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Death Angel’. Deelname sluit 2 augustus om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor The F.U.’s in Haarlem!

Hardcore punk in Haarlem! Patronaat ontvangt 10 augustus The F.U.’s, de undergroundband uit de jaren ’80. Het laatste album dateert uit 1984, maar dat zal de pret niet drukken. De heren nemen Yawp en Paranoid State mee op 10 augustus. Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze sombere avond? Stuur dan  een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘F.U.’s’. Deelname sluit 6 augustus om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Trivium en Obituary in Tilburg!

Een monsterpackage doet 14 augustus 013 in Tilburg aan. De melodische thrashers van Trivium komen langs. En nemen gewoon even deathmetalgrootheid Obituary mee. En dan opent metalcoreband Bury Tomorrow de avond nog ook! Zware Metalen geeft twee kaarten weg voor deze onvoorstelbare line-up.

Wil jij kans maken op kaartjes voor deze waanzinnige avond? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Trivium’. Deelname sluit 10 augustus om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie