Prijsvragen! Win, Win! Win!!

Win kaartjes voor Satyricon in Tilburg! 

De Noorse blackmetalgrootheid Satyricon heeft eindelijk weer een nieuw album uit en doet daarmee 26 september 013 in Tilburg aan. Of moeten we het geen black metal meer noemen? Wat maakt het ook uit, als het maar lekker is. En anders zorgen daar de thrashers van Suicidal Angels wel voor, want die komen mee. Net als Fight The Fight! Zware Metalen geeft twee kaarten weg voor dit feestje.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje snoeiharde metal? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Satyricon’. Deelname sluit 22 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Ensiferum in Arnhem! 

Luxor Live in Arnhem heeft een ongekend fraaie avond weten te regelen. 28 september komt Ensiferum langs voor een concert om het nieuwe album Two Paths te promoten. Maar de Finnen komen niet alleen! In hun kielzog: het legendarisch Skyclad. En dan opent Wolfheart ook nog eens de avond. Zware Metalen geeft twee kaarten weg voor dit episch gekkenhuis.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit folkfeest? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Ensiferum’. Deelname sluit 24 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Evergrey in Hengelo! 

De progressieve metallers van Evergrey draaien alweer twintig jaar hun rondjes mee in de wereld van de betere muziek en dat komen ze 28 september wel even laten zien in Metropool in Hengelo. Need uit Griekenland mag het melancholische bal deze avond openen. Zware Metalen geeft er twee kaartjes voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit lekker donkere feestje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Evergrey’. Deelname sluit 24 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Kingdom of Giants in Rotterdam! 

De laatste vrijdag van september is een avond metalcore! 29 september komt Kingdom of Giants langs in de Rotterdamse Baroeg. Maar de Amerikanen komen niet alleen: de Britten van Fathoms en Create to Inspire schuiven ook aan! Metalcore-a-gogo en Zware Metalen geeft twee kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaarten voor dit metalcorefeestje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Kingdom’. Deelname sluit 24 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Papa Roach in Tilburg! 

Zin in een lekker avondje rocken? Dan kun je 29 september terecht in 013 in Tilburg, als Papa Roach langskomt. Natuurlijk om nummers van de nieuwe plaat Crooked Teeth te laten horen, maar hé, wereldhit Last Resort zal toch ook wel langskomen? In het voorprogramma: Frank Carter & The Rattlesnakes. Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit avondje rocken? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Papa Roach’. Deelname sluit 25 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor HERRIE (o.a. I Against I) in Hoofddorp! 

Op 30 september opent Duycker in Hoofddorp de deuren voor een dik, vet punkfestival: HERRIE: acht bands én een aferparty om de laatste restjes energie uit je lichaam te persen. Headliner is I Against I, maar ook Bring on the Bloodshed en Doodskop komen langs. Gekkenhuis! Zware Metalen geeft er twee kaarten voor weg.

Wil jij kans maken op kaarten voor dit punkfeest? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘HERRIE’. Deelname sluit 25 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Belphegor + Enthroned in Amstelveen! 

Sla maar wat extra omgekeerde kruizen in, want P60 in Amstelveen is op 30 september het decor van een onwaarschijnlijk black metalfeestje. We noteren: Nordjevel, Nervochaos en Svart Crown en dat allemaal onder aanvoering van Enthroned en Belphegor. Hail Satan! Zware Metalen geeft twee zwartgeblakerde kaartjes weg.

Wil jij kans maken op kaartjes voor dit onheilige avondje? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Belphegor’. Deelname sluit 26 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Poseydon in Gent! 

30 september viert Vlaamse trots Poseydon dat het vijfentwintig jaar bestaat in het Gentse Partymakers. En de mannen staan natuurlijk niet alleen op het podium: Butcher, Flexant en Barricade schuiven ook aan! Zware Metalen geeft twee kaartjes weg voor het verjaardagsfeestje.

Wil jij kans maken op twee weekendkaartjes voor het leukste verjaardagsfeestje ooit? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Poseydon’. Deelname sluit 26 september om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Primal Fear in Oss! 

Primal Fear staat al twintig jaar garant voor oer-degelijke Duitse heavy metal. Dat komen de mannen 6 oktober laten horen in de Groene Engel in Oss. In Metal We Trust dus, met in het voorprogramma Splinterbomb: een nog redelijk nieuwe Nederlandse thrash band met leden van Legion of the Damned. Kortom: een heerlijk avondje, waar Zware Metalen graag twee kaarten voor weggeeft.

Wil jij kans maken op kaartjes voor een avondje headbangen? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Fear’. Deelname sluit 2 oktober om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Hard Rock Fest VII (o.a. Mayhem) in Avelgem! 

Kijk eens wat een leuk cadeautje Zware Metalen nu weer heeft: tickets voor Hard Rock Fest in CC Spikkerelle in Avelgem op 6 en 7 oktober. Pardon, we moeten zeggen: combi-tickets voor Hard Rock Fest in Avelgem, want dit feestje duurt twee dagen. Op dag 1 is Mayhem de headliner maar komen onder meer ook Enthroned en Carach Angren langs. En op dag 2 spelen er vooral lekkere coverbands: meebrullen dus met nummers van onder meer Metallica en Motörhead!

Wil jij kans maken op kaartjes voor topweekend? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Hard Rock Fest’. Deelname sluit 1 oktober om 12:00 uur.

————————————————————————————————————WIN MEER!————————————————————————————————

Win kaartjes voor Into the Void (o.a. Candlemass) in Leeuwarden! 

Treurnis alom op 20 en 21 oktober in Neushoorn in Leeuwarden. Het podium van de Friese hoofdstad is dan het decor voor doom, sludge en stoner. Into the Void staat op het programma, met Candlemass als absolute headliner. Maar wat verder te denken van onder andere God Is An Astronaut, Saint Vitus of Church of Misery? Zware Metalen geeft twee kaartjes weg voor dit waanzinnige festival!

Wil jij kans maken op kaartjes voor een weekend treurnis? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘Void’. Deelname sluit 4 oktober om 12:00 uur.

Voor alle prijsvragen geldt:

Medewerkers van Zware Metalen, de betreffende concertlocaties en de organisatie, zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.