Gezocht: verzamelaars en bezitters van (oude) concertkaartjes

Vroegâh: toen ze nog mooie, authentieke en fysieke concertkaartjes hadden in alle soorten en maten. Tegenwoordig mogen we het nagenoeg alleen nog maar doen met inspiratieloze, digitale toegangsbewijzen óf zelfs extra geld betalen om alsnog een fysiek exemplaar in de knuisten vast te mogen houden. Duurzaam: dat wel, maar achter die oude concertkaartjes schuilen natuurlijk mooie herinneringen en verhalen die velen van ons zullen herkennen. Een simpele foto van zo’n concertkaartje kan immers al een hoop gesprekstof opleveren.

Voor een nieuw, aanstaand rubriek komen we graag in contact met bezitters van concert- en festivalkaartjes die hun herinneringen en verhalen willen delen met onze lezers hier op Zware Metalen. Het doel is om een vlotte serie aan artikelen te maken waarin verschillende personen iets vertellen over de concert- en/of festivalkaartjes die zij zelf inbrengen als gespreksonderwerp.

Lijkt het jou leuk om hieraan deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar contact@zwaremetalen.com o.v.v. ‘rubriek concertkaartjes.’

Het enige wat we op voorhand van jou willen weten is hoeveel kaartjes je ongeveer bezit en wat je vijf favoriete exemplaren zijn. Als we contact met je opnemen gaan we in interview-vorm door je verzameling heen en werken we het resultaat uit in een artikel.

Wij kijken alvast uit naar jouw aanmelding én naar een leuke rubriek!