Osmium #37: lief dagboek, laatst ging ik weer naar Roadburn…

Na drie jaar is er dan eindelijk de aflevering waar Osmium – de zwaarste podcast in het Nederlands – voor in het leven geroepen is: een ooggetuigenverslag van Roadburn. Wat volgt is een fysieke en mentale aftakeling in vijf delen. Vanuit de Boxtelse enclave nemen Niels en Pim je mee door vier lange en intense festivaldagen, en rapporteren zij in real time over de pieken en dalen. Als reïncarnatie van keizer Nero beoordelen de podcastpresentatoren alle facetten van het festival met het waarderingssysteem van plusjes en minnetjes. Straalbezopen uit je plaat gaan op Alkerdeel? Plus-plus. Powerelectronics uit Nairobi? Plus. Virtueel presenteren tijdens een conferentie? Plus-min. Poppunkzang bij Hangman’s Chair? Min. Amerikaanse poserblack van Lamp Of Murmuur? Min-min. Twee optredens van Liturgy? Onwaardeerbaar. Met muziek van Full Of Hell en shout-out aan luisteraar Dave (niet de Britse rapper).

P.S. Vergeet niet de archivering van de stories op de Instagram-pagina van Osmium te bekijken voor aanvullend beeldmateriaal. Aldaar wordt de mode van Sólstafir bekritiseerd, bepaald of Formule 1 kijken tijdens de akoestische set van Emma Ruth Rundle geoorloofd is en gevraagd naar jouw ambitionz az a ridah.

Osmium heeft een eigen pagina op Facebook en Instagram! Luisteren kan via Spotify, Apple Music, Stitcher, Deezer, download of de onderstaande YouTube-video:

 

Onderwerpen:

  • Full Of Hell – Industrial Messiah Complex (00:00)
  • Introductie en voorbeschouwing voor Roadburn donderdag (00:13)
  • Nabeschouwing donderdag, voorbeschouwing vrijdag (09:47)
  • Nabeschouwing vrijdag, voorbeschouwing zaterdag (25:06)
  • Nabeschouwing zaterdag, voorbeschouwing zondag (40:47)
  • Nabeschouwing zondag, algemene indrukken en de toekomst van Roadburn (57:12)

 

 

Links: