Zwaremetalen.com op de VRT (update)

Zwaremetalen.com op de VRT (update)

Naar aanleiding van de reportage op Koppen is er ook op de Koppen website een forum geopend waar u uw reactie op kwijt kan, maar dat kan je natuurlijk het beste op ons eigenste forum of bij dit artikel.
Mensen die de reportage hebben gemist kunnen deze hier nogmaals bekijken.

(22-04-2009)

De reportage die morgen zal worden getoond heeft een extra dimensie gekregen. Verrassend feit is dat de Duitse journalist Thomas Kuban verborgen camerabeelden nam op het concert van Ad Hominem. Toch belooft het een genuanceerde uitzending te worden, zoals je ook kunt lezen op de Koppen-pagina. Alle Vlaamse black metalfans zullen snel de weg naar deze Nederlandse site weten te vinden.

  • Koppen – Black Metal: onschuldig of met haken?
  • Ad Hominem en meer te Hekelgem
  • (18-04-2009)

    Groot nieuws! De Belgische openbare omroep VRT maakt in samenwerking met Zwaremetalen.com een reportage over black metal. Daarvoor werd het team van duidingsprogramma “Koppen” ingeschakeld (gelijkaardig aan het Nederlandse magazine Netwerk).

    Aanleiding voor deze reportage is de commotie die is ontstaan na het niet doorgaan van enkele concerten met “nationaal socialistische Black Metal bands”. Koppen wou weten in hoeverre black metal extreem rechts is, hoe de gemiddelde black metal fan kijkt naar dit fenomeen en wat black metal in feite is.

    Zwaremetalen.com leende zijn expertise, net zoals het Nepherex-label en de Vlaamse black metal band Huldrefolk dat doen. Indien er zich geen wereldschokkende gebeurtenissen voordoen deze week, dan stemt u gewoon af op VRT (Eén), Koppen, 23 april om 20:45.

    Koppen

    Links: