Zwaremetalen presents: The Embodiment [Updated]

Zwaremetalen presents: The Embodiment

Zwaremetalen Presents pakt meteen goed uit met haar eerste minitour. The Embodiment zal in januari enkele podia in het land onveilig gaan maken. Deze band is vooral bekend omdat ze de Metal Battle 2003 wisten te winnen. De heren hebben al een goede live reputatie op weten te bouwen en dat zullen ze bewijzen, de enige die ze niet willen zien zijn de mensen van de gereformeerde gemeenschap te Nunspeet. Deze wilde 2 jaar geleden een optreden tegen houden maar dat was tevergeefs. Kom zeker kijken dus als je bij jou in de buurt spelen!

Download hier maar hun nummer I’m Despair.
Website: The Embodiment

13 januari – De Hut Leiden
22:00-22:45 – Nox Aeterna
23:00-0:00 – The Embodiment

Nox Aeterna is een veelbelovende band uit Schiedam die uit de as van Chalice of Oblivion is gerezen. Kort geleden heeft de band haar eerste demo uitgebracht en die klinkt veelbelovend. De muziek heeft veel weg van de oude Amorphis, denk maar aan het album Tales From The Thousand Lakes. De band sluit prima aan bij The Embodiment. Om 22:00 zullen ze gaan spelen. Om 12 uur zal ook The Embodiment klaar zijn.
Website: Nox Aeterna

14 januari – Little Devil Tilburg
21:15-22:00 – Mytholic
22:15-23:00 – Soulreaver
23:15-0:00 – The Embodiment

Mytholic is een bandje uit Limburg dat al een paar jaar bestaat. Toch zijn de heren nu pas echt goed bezig. Hun nieuwste demo; Ethereal Hunter, bevat een drietal sterke nummers vol afwisseling. Vooral de originaliteit is een sterk punt van deze band maar ook het feit dat de heren hun instrumenten zeer goed beheersen zorgen ervoor dat je om kwart over 9 in de Little Devil zal moeten staan!

Download hier maar hun nummer Ethereal Hunter.
Website: www.Mytholic.nl

Soulreaver bestaat uit 2 ex-leden van Cremation. Muzikaal gezien wijkt de band dan ook niet veel van die koers af. Toch teren ze niet op oude glorie, immers is dit wel een nieuwe band die zelf ijzersterk materiaal heeft. Ze hebben immers niet voor niets in het voorprogramma van Vader gestaan.
Website:Soulreaver