Zoon Scott Weiland uit band gezet

Noah Weiland volgt in de voetstappen van zijn illustere vader Scott Weiland. Helaas niet op een positieve manier. De man zou met een zwaar drugsprobleem kampen en werd hierdoor uit diens band Suspect208 gezet. We kregen jammer genoeg een déja vu bij het vernemen van dit nieuws. Vader Scott Weiland kende gelijkaardige problemen tijdens zijn jaren bij zowel Stone Temple Pilots als Velvet Revolver.

Suspect208 zal bij het grote publiek niet snel een belletje doen rinkelen, maar dit is de band van London Hudson (zoon van Guns N’ Roses‘ Slash) en Tye Trujillo (zoon van Metallica‘s Robert Trujillo). De band is nu op zoek naar een nieuwe frontman. Het moet iemand zijn die Black Dog van Led Zeppelin probleemloos kan brengen. Kwestie van de lat niet te hoog te leggen. Hey, Tommy Vext van Bad Wolves is terug op de markt gekomen. Misschien een ideetje?

Saillant detail: Slash en Scott Weiland speelden samen in Velvet Revolver en clashten daar reeds over Weiland’s druggebruik. De zonen herhalen gewoon de geschiedenis in een andere band.

Suspect208 Facebook