ZM wordt betaalsite [update: 1 april]

ZM wordt betaalsite (update)

[Update]
Het zal niet als een verrassing komen maar: 1 april!

Zwaremetalen.com is een gratis webzine en zal dat natuurlijk blijven ook.

In verband met de almaar stijgende serverkosten en gebrek aan geldschieters en adverteerders is er vanuit het ZM-bestuur besloten om van Zware Metalen een betaalsite te maken. Dit houdt simpelweg in dat de bezoeker een vast bedrag per maand betaalt, waarna weer gewoon onbeperkt toegang verkregen zal worden tot de frontpage en het forum.

Het spijt ons natuurlijk enorm dat we deze noodzakelijke beslissing hebben moeten nemen, maar het was óf deze oplossing óf ZM volledig opdoeken en dat laatste is natuurlijk niet een passende maatregel. Ook kunnen we hierdoor meer innovatie bewerkstelligen, professioneler te werk gaan en zal de website straks een rigoreuze facelift ondergaan, waarbij het interactieve aspect nog meer de boventoon zal gaan voeren. We kunnen in ieder geval alvast verklappen dat het erg mooi gaat worden!

Tot 1 juli 2010 zal Zware Metalen nog gewoon gratis bereikbaar zijn, waarna een nieuwe registratieprocedure in werking zal treden. Momenteel hebben we de abonnementskosten geschat op rond de € 3,95 per maand, maar hierover is nog geen definitieve beslissing genomen. Ook zullen we waarschijnlijk onze vaste bezoekers nog een leuke aanbieding doen, maar we zullen hierover binnenkort meer informatie verstrekken.

Nogmaals excuses voor het ongemak, maar we hopen dat onze bezoekers twee biertjes per maand kunnen missen om ZM in leven te houden. Namens de stichting Zware Metalen alvast hartelijk dank voor jullie begrip en medewerking!