Zing mee voor de familie van Chuck Mosely (Faith No More)!

Mike Patton is natuurlijk de zanger van de eigenzinnige metalband Faith No More, maar voordat de band tot grote hoogten steeg, stond Chuck Mosely achter de microfoon. Op 9 november vorig jaar stierf de zanger op 57-jarige leeftijd nadat hij weer was gevallen voor de verleidingen van drugs.  Mosely had er toen net een aantal reünie-concerten met zijn voormalige bandmaten op zitten ter gelegenheid van de heruitgave van debuutplaat We Care a Lot.

Zoals wel vaker in de Verenigde Staten, heeft het overlijden van Mosely zware financiële gevolgen voor zijn familie. Op initiatief van Faith No More-coverband Fake No More en met goedkeuring van Faith No More zelf, wordt Mosely’s grootste hit met de band – de titeltrack van de debuutplaat – opnieuw opgenomen. En iedereen wordt opgeroepen het stukje ‘We care a lot!’ op te nemen en in te sturen om er een écht fanproject van te maken. De opbrengsten van de single komen volledig ten goede van de familie van Chuck Mosely.

Dus brul ‘we care a lot!’ in je microfoon, smartphone, cassettebandje of waar dan ook en stuur het door. Wel snel, want je bijdrage moet 30 juni binnen zijn!

Links: