Zanger uit Textures gezet

Zanger uit Textures gezet

metal bouwie tipte ons via de newssubmit over het volgende:

Zoals jullie misschien al ter ore is gekomen is zanger Pieter Verpaalen uit het Nederlandse Textures (winnaar Metal Bash 2003) gezet. De band geeft via de officiële Textures site aan dat ze de samenwerking met Pieter niet meer ziet zitten. Als belangrijkste reden worden, eens te meer, muzikale meningsverschillen aangehaald. Ook geven zowel de band als Pieter hun uitleg over de situatie:

Textures: “Wij, als elke andere band, komen voor moeilijke keuzes te staan op onze muzikale weg. Tijdens ons laatste gesprek met Pieter was het moeilijk om muzikale en persoonlijke zaken te blijven scheiden. We hebben een te gekke tijd gehad tijdens optredens en oefensessies. Wij zijn er alle vijf van overtuigd dat Pieter door zal gaan in de muziek en binnen no time een nieuwe band heeft.”

Pieter: “Ik ben heel erg teleurgesteld! Ik heb echter geen andere keuze dan me neer te leggen bij de beslissing van de band. Ook zal ik zeker verder gaan met muziek maken. Vanaf nu zal ik dan ook op zoek gaan naar nieuwe muzikanten en ben ik ook beschikbaar voor projecten.”

Vooralsnog zijn er geen optredens afgezegd. De band is op zoek naar een nieuwe zanger en zegt al enkele potentiële vervangers te hebben gevonden.

Bron: www.textures.nl