Sharon den Adel gaat solo (update)

UPDATE 2:

Na de ophef die er is ontstaan in de fanbase van Within Tempation, omtrent het mysterieuze nieuwsbericht op de Facebook-pagina van de band, is er nu eindelijk een antwoord. Frontdame Sharon den Adel vertelde RTL, dat door crisis in haar omgeving zij een uitlaatklep ontwikkelde in de vorm van het schrijven van nummers in een andere stijl. Hiervoor zal ze vorm geven aan een nieuwe band. Volgens Den Adel betekent dit niet per definitie het einde van Within Temptation, maar de nabije toekomst van deze band is op slag onbekend.

UPDATE 1:

Activiteiten op de Facebookpagina van de band. Vandaag is de mededeling verschenen dat het ‘official statement’ van Sharon den Adel vrijdag komt. Het Algemeen Dagblad heeft een vermoeden waar het mysterie om draait: deelname van de zangeres aan het Eurovisie Songfestival volgend jaar.

Within Temptation doet mysterieus

De symfonische rockers van Within Temptation hebben een mysterieus bericht als profiel- en omslagfoto op hun Facebookpagina én op hun website geplaatst:

Het leidt op de betreffende Facebookpagina uiteraard tot speculaties. Zelfs een krant dook zowaar op het bericht. Het Algemeen Dagblad weet te melden dat er woensdag meer duidelijkheid komt.

Op de burelen van Zware Metalen houdt men ernstig rekening met de aankondiging van een nieuw album. Hydra verscheen immers alweer begin 2014. Wordt vervolgd.

 

Links: