Wildfest strikt Shiraz Lane

De affiche voor de aanstaande editie van Wildfest is wederom uitgebreid. Na een akoestische set in 2019, keert Shiraz Lane volgend jaar terug naar Geraardsbergen. De Zweedse groep krijgt er het gezelschap van onder andere Vega, BlackRain en Kickin Valentina.

“[…] after their wonderful acoustic gig at Wildfest 2019 we feel that it’s necessary to bring them back for a full electric performance: Shiraz Lane!”

 

[30-09-2020]

De line-up voor Wildfest 2021 is een naam rijker. Het Britse Vega vervoegt de eerder reeds bevestigde groepen BlackRain, Kickin Valentina, WildHeart, Rebel’s End en Speed Stroke. Voor Vega betreft het de eerste passage op Belgisch grondgebied. Afspraak op zaterdag 15 mei in Geraardsbergen.

“A UK band that has been going for 10 years, produced 6 albums and has never played Belgium? Yes those bands still exist, time to change that. We are proud to announce Vega for Wildfest 2021.

 

[23-09-2020]

De organisatoren van Wildfest houden komende lente voor het eerst in de geschiedenis een pre-party. De avond voor het echte festival, op vrijdag 14 mei om precies te zijn, worden liefhebbers van glam, sleaze en melodische rock alvast in de juiste stemming gebracht. Met het Zweedse Wildness, is de eerste bekendmaking voor de pre-party een feit. Meer namen worden in de nabije toekomst verwacht.

 

[18-09-2020]

De line-up voor Wildfest 2021 krijgt vorm. Met BlackRain, Kickin Valentina, WildHeart, Rebel’s End en Speed Stroke, slaagden de organisatoren erin om een resem namen naar volgend jaar over te hevelen. Het is nu enkel nog wachten op de bekendmaking van de headliners.

Liefhebbers van glam, sleaze en melodische rock, worden op zaterdag 15 mei in JC De Spiraal te Geraardsbergen verwacht. De avond voordien staat er een officiële pre-party op het programma.

Links: