Wijziging voor Das Oktober Metalfest – das März edition

Een wijziging in het programma van Das Oktober Metalfest, de editie van maart. Carnation heeft af moeten zeggen, met Graceless is er snel een vervanger gevonden.

[16-2-2022]:

Twee keer de metaleditie van het Oktoberfest vieren? Bitte ja! En daarom staat er naast het festival in oktober ook een editie in maart op het programma in het Klokgebouw in Eindhoven. En dat betekent dus dat das März edition van Das Oktober Metalfest het eerste festival van het jaar is! De line-up is compleet… party machen!

Een snelle blik op het affiche leert dat er voor iedere bier en bratwurstliefhebber wel iets van zijn gading bijzit. Een tribute aan Motörhead (Deaf Forever), groove metal (Bark), klassieke metal (Martyr), popklassiekers in een metaljasje (Pene Corrida), death metal (Carnation), thrash metal (Cyclone, Evile, Destruction), comedy (Nanowar of Steel) en folk metal (Trollfest, Korpiklaani).

Voor wie al het metalen geweld even zat is, er Das Bratwursthalle! Ofwel: eten en drinken met een serie artiesten die je normaal gesproken niet in de buurt van de betere muziek ziet komen: de Nederlandse zangeres Bonnie St. Claire, uit Duitsland: heimorgelkoning Mambo Kurt en schlagerzanger Dieter Koblenz én de imitator van The Voice of Europe, Eddy Wally: Eddy Wannabe. Het geheel wordt aan elkaar gepraat en gedraaid door DJ Robabilly.

De kaartverkoop loopt al lang, wie slim is neemt een VIP-ticket met… onbeperkt bier en vlees!

Links: