Videoclip ‘Nostalgia’ van Cirrha Niva

Videoclip ‘Nostalgia’ van Cirrha Niva

Spiderwoman melde ons via de [url=http://www.zwaremetalen.com/newssubmit.php]newssubmit[/url] het volgende:

[i]De videoclip ‘Nostalgia’van Cirrha Niva’s eerste internationale album-release “Liaison de la Morte” is uit en hij is mooi!!!

De clip is afkomstig van hun Rock Opera ‘Liaison de la Morte’ die vanaf najaar 2001 in Nederland gereleased is. De videoclip duurt 11 min. en is eigenlijk een cult film over het verhaal van Liaison de la Morte. De videoproductie is ook een wezelijk onderdeel van de live show waarbij de band naast de film ook gebruik maakt van een prachtig decor en duistere schimmen die zelfs een echte vuurdans ten tonele brengen. Zangers Arnold Kloek en Liselotte Hegt spelen in deze Rock Opera de hoofdrolspelers geheel in stijl met schmink en kostuums.

Wil jij ook de clip zien in het TMF-programma ‘Wet & Wild’, laat dat TMF dan weten! Vul je aanvraag in op http://www.tmf.nl/site/contact/contact-main.htm en geef daarin aan dat je de clip “Nostalgia” van Cirrha Niva bij Wet & Wild wilt zien.

Op de CD staat trouwens als bonus ook een CD-ROM gedeelte met de gehele videoclip en een kijkje achter de schermen over de totstandkoming van de Rock Opera!!![/i]

Dus kom op en stem ff op die clip. :bier: