Tom Hunting weer achter de drums bij Exodus

Eind goed, al goed. Tom Hunting heeft zijn plek achter de drumkit van Exodus weer ingenomen tijdens het optreden van de band op 7 oktober op het Aftershock festival in Sacramento, in de Amerikaanse staat Californië. Iemand met een aardappel was erbij en filmde dit:

[27-07-2021]:

Tom Hunting is kankervrij verklaard. De drummer is na zijn zware operatie alweer een week thuis en gaat zo goed en kwaad als het kan om met de pijn en de moeilijke wijze van eten. Volgens de band is het een kwestie van tijd voordat hij de drumstokjes weer kan oppakken.

[12-7-2021]:

In zijn strijd tegen kanker staat Tom Hunting voor een zware operatie. Hij maakt zich op voor een gastrectomie: een volledige chirurgische verwijdering van de maag. De drummer heeft al vier behandelingsrondes tegen de tumor gehad en er staan er na de operatie nog vier te wachten.

[21-4-2021]:

Het kon natuurlijk niet uitblijven: wie in de Verenigde Staten (het op elf na rijkste land ter wereld) meer dan een verkoudheidje oploopt, kan zijn portemonnee trekken. En dus is er er door Exodus-gitarist Gary Holt een crowdfundingscampagne opgezet voor zijn bandmaatje Tom Hunting. Doneren kan hier. De heer Holt heeft zelf al 1.000 dollar overgemaakt. Worstelaar/Fozzy-zanger Chris Jericho 1.5000, ene Kirk Hamett 5.000 dollar…

[14-04-2021]:

Mede-oprichter van Exodus, Tom Hunting, heeft kanker. Dat heeft de band via Facebook laten weten. In februari werd bij de net 56 jaar geworden drummer een tumor in zijn buik geconstateerd.

Hunting heeft inmiddels zijn eerste behandeling tegen de ziekte gehad en toont zich strijdlustig:

Ok, you’ve heard the bad news. The good news is he feels great physically! I’m gonna beat this like a fucking snare drum that owes me money!!! I’ve had great doctors and a great support system that is an army in itself. I’m ready for the fight!

Link: