Textures Update

[b]Reactie Textures op bandwissel[/b]

Stoerbaard stuurde ons het onderstaande bericht over de bezettingswissel bij [i]Textures[/i] :

Zoals jullie op [url=http://www.zwaremetalen.com/nieuws/2169.html]dit[/url] bericht al konden lezen is Pieter uit [i]Textures[/i] gezet. Van de week is bekend gemaakt dat Eric Kalsbeek [i](ex-Brainshake)[/i] zijn plek achter de textures-microfoon in neemt. Eric zal zijn live-debuut met [i]Textures[/i] maken op 6 maart in de Metropool in Hengelo. Hieronder staat wat de band over de bezettingswissel te melden heeft:

Verleden week, na een periode van intens overleg, hebben we besloten om de samenwerking met Pieter te beëindigen. Muzikale meningsverschillen liggen hieraan ten grondslag. Eric is voor ons de natuurlijke keuze om Pieter te vervangen, vanwege zijn veelzijdigheid en uniek geluid. Wij zijn erg blij met zijn aanwezigheid, want dit geeft allerlei nieuwe mogelijkheden voor onze muziek. We kunnen haast niet wachten om te gaan experimenteren met onze nieuwe nummers. Wees niet bang, [i]Textures[/i] blijft [i]Textures[/i], maar met nieuwe zanger en een ander stemgeluid. Samen met Eric zullen we de vlam brandend blijven houden.

[b]Eric zelf[/b]:

Sommige van jullie kennen mij wellicht als de zanger van [i]Brainshake[/i]. Ik heb de moeilijke beslissing genomen om mijn oude band te verlaten en over te stappen naar [i]Textures[/i]. Mijn motivatie om de band te verlaten, kan je lezen op de website van [i]Brainshake[/i]. Op de eerste plaats wil ik de jongens van [i]Textures[/i] bedanken voor het warme welkom. En ten tweede wens ik mijn oude band het allerbeste toe voor in de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn plek zal vinden in [i]Textures[/i]. Qua muziek ben ik breed georiënteerd en kan ik verschillende zangstijlen aan. Ik wil graag mijn bijdrage leveren en [i]Textures[/i] is daarvoor de perfecte kans. Ik ben ontzettend blij dat ik bij de band zit en ik kan niet wachten om te gaan optreden, cd’s op te gaan nemen en het schrijven van geweldige en inventieve muziek met de jongens. Ik ga er hard aan trekken en ik zie jullie allemaal op 6 maart in Hengelo.

Bron: www.textures.nl