Suicidal Tendencies Tivoli Utrecht

[b]Suicidal Tendencies Tivoli Utrecht[/b]

Slechts zelden spelen er bandjes in Tivoli die voor mij de moeite waard zijn. Gelukkig was gisteren weer zo’n dag. In een uitverkocht Tivoli (met de nieuwe brandweer regelementen is alles snel uitverkocht!!) speelde Suicidal een goede mix van oud en nieuwe werk, waarbij de nadruk toch wel lag bij de oudere nummers.

Het voorprograma was Raging Speedhorn. Deze band stond volgens mij ook in het voorprogramma van Biohazard een aantal maanden geleden….dus ik kon best een uurtje te laat komen zonder iets te missen.

Met You can’t bring me down als opener zat de sfeer er meteen goed in…en na een paar nummers besloot ik dan ook maar om eens flink de pit in te duiken. Voor de mensen die staan te kijken is al dat gelul van Mike Muir tussen door misschien een beetje te veel van het goede, maar voor de mensen in de pit geeft het even een paar seconden om weer op adem te komen.
Diepte punt was toch wel dat een Belg “verkleed” als Mike (waarschijnlijk een look-a-like wedstrijd gewonnen bij TMF ofzo!!) het publiek moest toespreken. Maar goed als daarna nummers als Institutionalized, I saw your mommy, Send me your money en Fascist Pig worden gespeeld kan ik toch zeker spreken van een zeer geslaagde avond! Wat mij en de vele andere aanwezigen betreft mogen er de komende jaren best wat meer harde bands worden geboekt door Tivoli…

Colin