Stonehenge Festival 2020 bekroont Samael tot headliner

De aankondigingen voor Stonehenge Festival 2020 hebben zich snel opgestapeld. Samael is inmiddels bekroond tot hoofdact, terwijl Consolation, Lik, Hideous Divinity, Burial, Gaerea, Indominus, Putrefied Corpse en Sodomized Cadaver de line-up uitdiepen. Tickets zijn voor 30 euro te koop via het Facebookevenement van het festival.

 

[09-09-2019]

Terwijl u op zoek was naar de laatste zonnestraaltjes, heeft Stonehenge weer een paar bands aan de line-up toegevoegd, met de Poolse deathmetalveteranen van Vader als grootste naam, maar ook met gouwe ouwe Sinister. Nog niet op de poster maar wel te verwachten in Steenwijk: de Nederlandse bands Neoceasar en Abrupt Demise. Daarmee dendert de deathmetaltrein door!

[31-08-2019]:

Omdat je nooit genoeg death metal kunt hebben, heeft Stonehenge een nieuwe band aan het programma toegevoegd: Origin.

[27-07-2019:]

Het begint een trend te worden: tijdens het festival de eerste bands aankondigen voor de volgende editie. Het Steenwijkse Stonehenge doet er aan mee. Vandaag is het evenement uitverkocht met bands als I Am Morbid, Abbath, Aborted, Extreme Noise Terror, Rotten Sound, Altar en Memoriam. Wederom in het laatste weekend van juli zal Stonehenge volgend jaar terugkeren, en wel met vier grote deathmetalbands: Malevolent Creation, Benighted, Gutalax en Severe Torture. Ticketinformatie volgt spoedig.

Lees ook ons verslag van Stonehenge 2019!

Links: