Stem op je favoriete bands voor Sziget 2007

[b]Stem op je favoriete bands voor Sziget 2007[/b]

Van 8 tot en met 15 augustus 2007 wordt al weer de 15e editie van het [i]Sziget[/i]-festival gehouden op het Obúda-eiland in Boedapest (Hongarije). [i]Sziget[/i], wat letterlijk “eiland” betekent, is een van de grootste festivals van Europa: vorig jaar bezochten maar liefst 385.000 muziekliefhebbers uit alle windstreken het festival.

Elk jaar spelen er weer talloze artiesten uit diverse genres op het [i]Sziget[/i]-festival, onder andere pop, rock, dance, jazz, blues en wereldmuziek. Maar natuurlijk kunnen ook liefhebbers van het hardere werk ruimschoots aan hun trekken komen.

Ook voor de 2007-editie van het festival wil de organisatie weer zoveel mogelijk artiesten boeken die bij het [i]Sziget[/i]-publiek in de smaak vallen. Omdat er steeds meer internationale bezoekers naar [i]Sziget[/i] komen, is men daarbij vooral geïnteresseerd in hún mening.

Op de [url=http://www.sziget.hu/festival_english/wishlist]Sziget-website[/url] kun je de tien bands doorgeven die jij het liefst op [i]Sziget[/i] 2007 wilt zien spelen. Ter inspiratie is hier een kleine greep uit het programma van 2006: [i]Living Color[/i], [i]The Gathering[/i], [i]Iggy Pop[/i], [i]Robert Plant[/i], [i]Evergrey[/i], [i]Without Face[/i], [i]Cradle Of Filth[/i], [i]Fear Factory[/i], [i]Morbid Angel[/i], [i]The Exploited[/i], [i]Cathedral[/i], [i]Gamma Ray[/i] en vele anderen.

Bron: [url=http://www.sziget.hu/festival_english]Sziget[/url]