Slayer komt niet (update)

Slayer komt niet

Eindelijk, de vervangende data zijn daar. De website van 013 vertelt ons het volgende:

Ruim een week geleden werd bekend dat de shows van Slayer wederom moesten worden uitgesteld. De medische behandeling die zanger/bassist Tom Araya moest ondergaan had niet het gewenste resultaat gehad. Inmiddels zijn er nieuwe data bekend. De shows worden ingehaald op maandag 2 en dinsdag 3 augustus. Mensen die kaarten hebben voor maandag 30 november hebben toegang tot de show van maandag 2 augustus, mensen met tickets voor dinsdag 1 december hebben toegang tot de show van dinsdag 3 augustus.

Het wordt dus een zomers feestje.

[15-01-2010]

Op dit moment wordt er hard gewerkt om wederom vervangende data voor Slayer te prikken. De website van 013 vraagt iedereen even geduldig te zijn.

Ook in Enschede voelt men de gevolgen. The Haunted (support van Slayer) zou daar op 14 maart optreden met Kudra Mata. Helaas gaat ook dit concert niet door. Gekochte kaarten blijven geldig en er zal een nieuwe datum gekozen worden.

[10-01-2010]

Van uitstel komt afstel. Tom zijn rugklachten worden steeds erger en daarom is de Europese tour meteen ook maar gecanceled. Eind januari wordt ome Tom geopereerd om erger te voorkomen.

[17-11-2009]

Zoals inmiddels bekend is heeft Slayer zijn aanstaande Europese tournee uitgesteld vanwege medische
klachten van frontman Tom Araya. Geen nood echter, de Benelux shows zijn verzet naar half maart en alle gekochte tickets
blijven gewoon voor de nieuwe concertdata geldig.

Slayer

Links: