Slayer album nieuws (update)

Slayer album nieuws (update)

Tekst en uitleg bij het nummer Public Display Of Dismemberment? Misschien is dat wel nodig. Hier hoor je het hoe en waarom.

(29-07-2009)

World Painted Blood, een nieuw nummer van de aankomende Slayer-plaat Hate Worldwide is op volgende link te horen. In Amerika verschijnt het nummer als single.

Slayer

  • World Painted Blood
  • (06-06-2009)

    Meer licht in de duisternis van het nieuwe Slayer album. Het album gaat nu volgens officiële bronnen World Painted Blood heten, en wordt 7 juli uitgebracht via American/Columbia.

    (27-05-2009)

    Eindelijk wat licht in de duisternis van het nieuwe Slayer album. Hier zie je Slayer wat uitleg geven bij het gevoel van het nieuwe album, het leven in Slayer en de aankomende tour met Marilyn Manson.

    (26-10-2008)

    Ze zijn al een paar weken in de studio in Zuid-California, en ze hebben al een drietal
    nummers af. Als je inlogt op onderstaande website dan kun je een clip van de mannen van Slayer bekijken, terwijl ze een eerste nummer opnemen.

    Psychopothy Red, een door Jeff Hanneman geschreven nummer,
    gaat over Andrei Chikatilo, een Russische seriemoordenaar. Klik hier om het te bekijken.

  • Spin.com
  • (03-10-2008)

    In 2009 zal het nieuwe album van Slayer uitkomen. Iedereen die aanwezig is tijdens ‘The Unholy Alliance Chapter III’ krijgt echter de kans om dit jaar al wat nieuw werk van de band te horen. Alle bezoekers krijgen namelijk een download card waarmee ze toegang krijgen tot de nieuwe Slayerplaat… en meer.

    Ook de tracks Kirisute Gomen van Trivum en Guardians of Asgaard van Amon Amarth staan op deze exclusieve webstek. Mastodon neemt de bezoeker mee naar de opnamestudio en tot slot is er ook nog een live optreden van Slayer te vinden.

    The Unholy Alliance Chapter III

    • 7 november – Heineken Music Hall – Amsterdam
    • 11 november – Lotto Arena – Antwerpen

    The Unholy Alliance

    Links: