Serge verlaat Amethyst

Serge verlaat Amethyst


Serge van Amethyst liet ons via de newssubmit het volgende weten:


Na lang en veel twijfelen heb ik uiteindelijk besloten te stoppen met Amethyst, een band waar ik drie jaar lang 200% van mijn bloed, zweet en tranen in heb gestopt.


De redenen van mijn vertrek zijn divers, maar liggen vooral toch op het persoonlijke vlak. Ik ga niet veel over de details uitweiden, het heeft in ieder geval niet met muzikale redenen te maken, ik blijf nog steeds een groot fan van de muziek die Amethyst maakt.


Serge
Al een lange tijd heb ik het idee dat ik de rest van de band op sleeptouw neem, en de band groeit niet zoals het hoort naar mijn idee. Zowel de instelling van (een aantal van) de bandleden en bijvoorbeeld de “entertainment factor” van de band bij live optredens zijn een aantal twistpunten waar ik me niet goed bij voel.


De bandleden zijn overigens stuk voor stuk goede vrienden van me geworden in de loop der jaren, en we zullen zeker nog contact blijven houden.


Toch weerhoud het me niet om ermee te stoppen, al doe ik de optredens die vaststaan overigens nog gewoon mee. Ik wens Amethyst het beste voor de toekomst, en metaal luisterend Nederland zal zeker (jammergenoeg, hehe) niet het laatste van me vernomen hebben!



Stay Metal!

Website: http://www.amethystband.com/