Sepultura drummer als DJ in Het Patronaat

Sepultura drummer als DJ in Het Patronaat

Dat er tegenwoordig hard gedanst wordt door ouwe (en jonge) rockers is allang geen nieuws meer. Rocksterren hangen dan ook op gezette tijden hun guitars even aan de wilgen om zich op de dance te storten, en op rock n rave feestjes worden er moshpits gebouwd alsof er een metalband staat te spelen. Patronaats Electric Trash neemt voor de komende editie ‘rock n rave’ wel erg letterlijk, want niemand minder dan de drummer van Sepultura komt langs om de Thrash in Electric Trash terug te brengen!

Igor Cavalera richtte in 1983 samen met zijn broer Max de Braziliaanse speed/thrash-metalband Sepultura op. Die groeide in de jaren ’90 uit tot één van de populairste metalbands wereldwijd. Als drummer klapte Igor er natuurlijk al behoorlijk hard op los en bracht zo de dansvloeren steevast in beweging, en dat doet hij nu weer als producer en dj in de formatie Mix Hell! Zijn beats hebben nog steeds die Zuid-Amerikaanse dansbaarheid en werden al geremixt door onder anderen Crookers en Les Petits Pilous. Live is Mix Hell een dj-duo, waarbij Igor en zijn vrouw samen draaien en hij af en toe achter het drumstel plaats neemt om de zaal te trakteren op wat knallende live beats!

09-05-2009: ELECTRIC TRASH ft. Mix Hell (Bra), AC Slater (USA), Spliph, Liquid Lab (visuals)

Presale: 11,- euro (18+)

Tijden: 23.00 – 04.00

Voorverkoop via de Patronaat website, paylogic, alle Primera winkels en aan de kassa van het Patronaat, Zijlsingel 2 Haarlem. (open van do t/m za van 17:00 t/m 20:00 uur).

Link: