School’s Out! Vol. 6

School’s Out! Vol. 6

De Popunie presenteert op vrijdag 14 januari 2011 in Groningen de verzamelaar vol talent van de High School Music Competition: School’s Out! Vol.6! Dit jaar wordt de releaseparty voor het eerst georganiseerd in samenwerking met Altersonic tijdens Eurosonic/Noorderslag.

Starcatcher (symfonische rock), Hunting The Robot (elektronische Indie Rock), The Ties (Rock ’n Roll) en Face The Fact (metal) spelen tijdens de releaseparty in Pruimcity (Oosterstraat 13a) in Groningen, aanvang om 21 uur, inkom is gratis.

Voor de vier opkomende bands (finalisten van de High School Music Competition 2009 en 2010) is dat optreden tijdens Eurosonic/Noorderslag een unieke kans om zichzelf in de kaart te spelen bij de professionals van de muziekindustrie die dit weekend volop aanwezig zijn in Groningen.

De High School Music Competition is dé landelijke muziekwedstrijd voor jong talent. Op de cd School’s Out! worden elk jaar de finalisten van de High School Music Competition gepresenteerd met een eigen nummer en een vrije bewerking van het winnende gedicht van Doe Maar, Dicht Maar, dit jaar gewonnen door Suzanne van Geuns. De High School Music Competition bouwt namelijk een brug tussen pop en poëzie.

Links: