Dynamo Metalfest: Rings of Saturn zegt af

Niemand durft nog met zekerheid te stellen dat de line-up van Dynamo Metalfest nu écht rond is… Rings of Saturn heeft ook de komst naar Europa uitgesteld en doet daarom Eindhoven niet aan. Vervangende band is Urne.

[15-7-2022]:

Tóch weer wijzigingen in de line-up van Dynamo Metalfest: de heren van Sacred Reich hebben hun trip naar Europa afgezegd. Als vervanger is opgetrommeld: Angelus Apatrida.

[7-7-2022]:

Het Oekraïense Jinjer komt tóch naar Dynamo Metalfest. De band vervangt Nestor, dat moest afzeggen vanwege logistieke problemen. Jinjer staat op de zondag op het podium in Eindhoven.

[6-7-2022]:

Nog een wijziging in het programma. The Black Dahlia Murder heeft moeten annuleren wegens het overlijden van zanger Trevor Strnad. Er is een vervanger gevonden in de vorm van Cattle Decapitation. De dag indeling is als volgt:

[5-5-2022]:

Dynamo Metalfest had het programma rond, maar dat was buiten de Russische president Poetin en zijn ‘vredesmissie’ gerekend. Het Oekraïnse Jinjer heeft daardoor af moeten zeggen. Een vervanger is gevonden in de mannen van Lamb of God.

[9-3-2022]:

Dynamo Metalfest heeft het programma rond. Er zijn nog twee bands aan de line-up toegevoegd: Vended, met in de gelederen de zonen van Slipknot‘s Corey Taylor en Shawn ‘Clown’ Crahan, en de melodieuze hardrockers van Nestor. Het complete programma ziet er als volgt uit:

[21-10-2021]:

Na twee onfortuinlijke afgelastingen, gaat Dynamo Metalfest in 2022 hopelijk weer gewoon door.  Voor zaterdag 21 en zondag 22 augustus waren reeds bands als Testament, Bay Area Intertrashional en Jinjer herbevestigd, maar daar komt nu een reeks namen bij: Heaven Shall Burn, Candlemass (dat het 35 jaar oude Nightfall integraal zal spelen), The Black Dahlia Murder, Lik, Firewind en Rings Of Saturn. Nieuw bevestigd zijn Exodus, Death Angel en Cannibal Corpse. Dat zorgt voor de volgende stand van zaken op de festivalposter:

Reeds gekochte kaarten voor de editie van 2020 en 2021 blijven geldig, nieuwe tickets zijn te koop voor 49 euro per dag en 79 euro voor beide dagen.

Links: