Rotterdam Deathfest breidt line-up uit

De Belgische brute deathgrindformatie Leng Tch’e en het lokaal opkomende Sepiroth zijn aan de line-up van Rotterdam Deathfest 2017 toegevoegd. Helaas heeft Sick Of Stupidity wel af moeten haken.

[10-10-2017]

Het wegvallen van Pyrexia als headliner van Rotterdam Deathfest 2017 is verzacht met de aankondiging van de nieuwe afsluiter: de Nederlandse death metaltrots Sinister! Tevens is Bloodsphere aan de line-up toegevoegd.

[02-10-2017]

Helaas is de Europese tour van hoofdact Pyrexia met Oral Fistfuck en From The Shores als supports afgezegd. Momenteel staan dus alleen Teethgrinder, Deranged en Sick Of Stupidity op de line-up van Rotterdam Deathfest 2017. Er wordt hard gewerkt aan vervangers.

[27-09-2017]

Het Rotterdamse death metalfeestje dat zich ieder jaar in de Baroeg afspeelt is in 2017 ook weer van de partij. Op zaterdag 11 november staat daar de brute death metalband Pyrexia als hoofdact geboekt. Ook zullen Deranged, Oral Fistfuck en From The Shores te zien zijn. De eigen scene komt aan bod in de vorm van Sick Of Stupidity en Teethgrinder. 

Kaartjes vliegen voor 16 euro over de toonbank in de voorverkoop!

Links: