Rock Kappaert houdt het Belgisch (update)

Groep nummer vier voor Rock Kappaert 2020 is bekend. Met Cowboys & Aliens, opteert het festival wederom voor een band van eigen bodem.

“Fourth band: Cowboys & Aliens.Deze 4 Brugse heren brengen, zoals ze het zelf noemen, ‘hitsige grooves’! “Hijgen, piepen, kraken, stomen, razen… Een greep uit de emoties die van toepassing zijn als het rock ‘n roll-monster Cowboys & Aliens na zijn live passage de deuren van de plaats des onheils achter zich dicht trekt. Of het nu de plaatselijke feestzaal, een van hormonen bol staand jeugdhuis of Vorst Nationaal is: de toeschouwers worden genadeloos meegezogen in de hoogmis der decibels, geserveerd door deze vier heren!”

 

[26-11-2019]

Met de bekendmaking van Bark, staat de teller voor de aanstaande editie van Rock Kappaert op drie namen. Het Antwerpse combo vervoegt Chalice en Common Sins op de affiche. Opvallend: alle reeds bevestigde groepen zijn afkomstig van eigen bodem.

“Third band: Bark! Deze rechttoe-rechtaan-band ontstond in 2014 in het Antwerpse. Ze brengen, zoals ze het zelf zeggen, Rabies Infected Riffs! Deze vijfkoppige metalband Bark is ‘the new pack of Antwerp stray dogs of extreme sound. Infectious dirty riffs and a voice that tears your speakers apart. They serve their tunes raw, unpolished, gritty and dark!”

Rock Kappaert gaat volgend jaar door op vrijdag 1 mei. Ontmoetingscentrum De Kappaert in het West-Vlaamse Zwevegem doet dienst als locatie. De toegang tot het indoorfestival is zoals steeds gratis.

 

Links: