ReVamp: nieuwe plaat, nieuwe bassist

ReVamp: nieuwe plaat, nieuwe bassist

Het Nederlandse ReVamp heeft zijn tweede album klaar. De band doorzwom al heel wat woelige wateren in zijn nog jonge bestaan: eerst door de burn out van frontvrouw Floor, daarna toen alles weer zijn normale gangetje begon te gaan, vervoegde ze Nightwish tijdens diens tournée om er het vertrek van Annette Olzon op te vangen. Maar de band krijgt nu een nieuwe boost met de release van zijn tweede studioplaat. De release is voorzien voor 6 september.

Floor: Guided by Joost van den Broek (ex-After Forever, songwriter first ReVamp album) the talented musicians of ReVamp recorded all the instruments and when I came back to The Netherlands I stepped into the studio to find a rough diamond. A shiny dark crystal: ready for my vocals.

Daarnaast liet ReVamp ook weten een nieuw lid in zijn rangen te hebben. Henk Vonk is de nieuwe bassist bij ReVamp. Jaap Melman en de band gingen in onderling overleg uiteen, nog voor de opnames van het nieuwe album plaatsvonden. Het is Johan van Stratum (Stream of Passion), die de basslijnen inspeelde op de nieuwe plaat.

zefz

Links: