Pitfest kondigt line up aan voor Pitfest Indoor

Op 18 december zal de zaal van The Spot in Erica voor de laatste keer het toneel zijn voor Pitfest Indoor. The Spot, waar het allemaal begon voor Pitfest, staat op de nominatie om plaats te maken voor appartementen. De tickets voor deze editie zijn inclusief onbeperkt drinken en ze hebben maar 300 kaarten beschikbaar.

Zojuist heeft Pitfest de volledige hele line-up bekendgemaakt. Er komt een Zweedse invasie naar Erica, aangevuld met een handvol Nederlandse slopers.

Wolfbrigade gaf in 2019 één van de meest indrukwekkende liveshows die Pitfest tot dan toe had meegemaakt en dat komen ze 18 december nog een keer dunnetjes overdoen en het is hun enige show van het jaar. Daarnaast komen de grindcore veteranen van cultband Birdflesh overvliegen en als derde Zweedse band is niemand minder dan de deathmetal stoomwals Just Before Dawn bevestigd, die ook nog eens hun nieuwe album releasen.

Het achttal wordt compleet gemaakt met het Drentse punk rock trio Skroetbalg, Glitch (hardcore punk, Groningen), Bloodsucker (hardcore, Friesland), Deadspeak (death metal, Friesland) en Fatesealer (sludgy blackened death metal, Twente).

Link: