Nieuwe zanger Fear Factory

Dino Cazares, gitarist en de facto eigenaar van Fear Factory, zorgde eindelijk voor witte rook! Habemus nieuwe zangerus! Fear Factory kondigde bij monde van Cazares namelijk aan dat er een nieuwe zanger werd gevonden.

Jammer genoeg kunnen we nog niet zeggen wie het is. Cazares doet er naar goede gewoonte een beetje geheimzinnig over, maar het zou gaan om een “quasi bekende mannelijke” frontman. In zijn zoektocht naar een nieuwe zanger gaf Cazares trouwens de kans aan tal van artiesten, zo ook aan verschillende vrouwen. Fear Factory met een vrouwelijke stem? Waarom ook niet natuurlijk. Het werd uiteindelijk niets, maar dat lag voor alle duidelijkheid niet aan het feit dat het vrouwen waren, zo stelde Cazares beslist. Hij wilde de best mogelijke optie en dit bleek uiteindelijk een man te zijn. We zijn benieuwd wie het is geworden en zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden.

De vorige zanger en frontman Burton C. Bell besloot er na ruim dertig jaar de stekker uit te trekken en keerde de band – of ja, Dino Cazares –  de rug toe. Hij is wel nog te horen op de band’s laatste plaat Aggression Continuum.

Link: