Nieuwe Rammstein-merch: 495 euro voor een t-shirt

Op de Zware Metalen-burelen weten we veel van metal en weinig van mode, dus we moesten het even uitzoeken én helemaal snappen doen we het nog steeds niet. Maar Balenciaga is een luxe modehuis en dat betekent dat die dure spullen verkopen. 1.290 euro voor een trainingspak, 3.500 euro voor een spijkerjack en en 2.290 voor een jas, dat soort dingen. En nu is industrial metalband Rammstein een samenwerking aangegaan met het modehuis. 

Dat betekent in de praktijk dat er een aantal Balenciaga-producten zijn verschenen met het logo en/of een foto van de bandleden. En dat voor de gebruikelijke Balenciaga-prijzen. Dus 350 euro voor een petje, 650 euro voor een heuptasje, 995 euro voor een rugtas en 1.790 voor een regenjas. Oh, en de gebruikelijke truien, longsleeves en t-shirs zijn ook verkrijgbaar voor respectievelijk 795, 550 en 495 euro. Zonder backprint.

In de Balenciaga-webshop zijn alle producten uitverkocht of alleen maar verkrijbaar als pre-order en dat is op zich opmerkelijk want de lijn is gisteren pas gelanceerd. Wellicht dat de oplage bijzonder klein was, want onder fans zijn de reacties op de absurde prijzen niet mals.

Link: